Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 04 de Julio de 2020

Otras localidades

Quim Torra ha gastat 120.000 euros de diners públics en viatges a l'estranger

El destí més habitual del president català és Bèlgica, on està fugat Puigdemont

Torra ha gastat 14 vegades més del que va gastar el mateix Puigdemont al mateix temps

El president, Quim Torra, junto al alcalde de Badalona, Àlex Pastor, en una fotografía de archivo

El president, Quim Torra, junto al alcalde de Badalona, Àlex Pastor, en una fotografía de archivo / Pere Francesch (ACN)

Des que és president, Quim Torra ha fet nou viatges a l'estranger, viatges que han costat 120.000 euros de diners públics. El seu predecessor, Carles Puigdemont, va fer només dos viatges en els sis primers mesos de mandat, i aquests van costar 9.000 euros. De 9.000 a 120.000, 14 vegades més segons les dades oficials del Govern als quals ha tingut accés la SER. De fet, només les visites de Torra a Waterloo, han costat 30.000 euros.

Les visites a altres líders independentistes com Clara Ponsatí o Marta Rovira han superat els 71.000 euros. Però Torra no és l'únic membre del Govern que ha augmentat moltíssim la seva despesa en viatges. També la conselleria d'Exteriors. L'exconseller Maragall es va gastar en aquests mesos abans de la seva renúncia tres vegades més que el seu predecessor, Raül Romeva. La factura puja de 12.000 a 42.000 euros. La paradoxa és que un altre membre del govern, el vicepresident Aragonès, va visitar al novembre a Puigdemont a Waterloo, i en aquesta ocasió va dir que era un viatge privat, pagat de la seva butxaca. De fet, no ho va fer constar en la seva agenda oficial i es va saber de la trobada després que es produís.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?