Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Sense Stuani contra l'Atleti

  • Eusebio deixa fora de la llista a Stuani, Bounou, Porro i Juanpe i recupera a Doumbia
  • Pere Pons i Planas encara no s'han recuperat de les seves lesions i no hi seran contra els matalassers

Doumbia celebrant el seu únic gol amb la samarreta del Girona. /

Eusebio no llença la Copa però tampoc vol exposar innecessàriament els jugadors més imprescindibles a la lliga. Per això, veuran el duel de copa contra l'Atleti des de la Graderia Stuani, Juanpe, Bounou i Pedro Porro.

També queden al marge d'aquesta eliminatòria Pere Pons i Planas, que no han fet net de les molèsties que els han afectat els últims partits.

Sí que ha entrat a la llista de 18 el jugador que ha jugat tots els minuts a la lliga, Bernardo, així com Portu, Granell, Borja García, Aleix o Doglas Luiz. Tots ells són titulars però la plantilla és tan curta que el tècnic no pot prescindir d'ells.

Una altra cosa és que juguin tots. Entre els convocats, hi ha 6 jugadors del filial: Valery, Andzouana, Paik, Pachón, Montes i el porter suplen Suárez.

El més probable és que Valery i Andzouana ocupin els carrils d'inici i que Pachón, Paik i Montes puguin tenir protagonisme sortint des de banqueta. Sempre, però, sense superar el límit de 4 jugadors del filial al camp.

A part d'aquests dos jugadors del filial, a l'onze probable hi hauria d'haver Gorka, els centrals Ramalho, Alcalá i Muniesa i, a dalt, Choco Lozano, Doumbia (ja recuperat del cop al turmell) i Portu encara que aquests dos últims és poc probable que acabin jugant tots els minuts.

Al mig, Granell hi hauria de ser al costat de Douglas o Aleix García.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?