Sociedad

Empuriabrava estrenarà aquest estiu el rentat de cara del passeig

Després de 40 anys en mans privades, l'ajuntament ha transformat la façana marítima d'aquesta marina residencial

Wikimedia Commons

Castelló d'Empúries

Empuriabrava estrenarà aquest estiu el rentat de cara del seu passeig marítim. Després de 40 anys en mans privades, l'ajuntament ha transformat la façana marítima d'aquesta marina residencial. L'alcalde defensa que ha deixat de ser un passeig mort i abandonat.

L'ajuntament de Castelló va aconseguir fa tres anys la gestió del passeig després de quatre dècades de concessió a una empresa privada. En els últims anys, ha destinat 4 milions d'euros a aquest passeig llarg i estret, que estava mal il·luminat i amb les rajoles trencades. L'alcalde de Castelló, Salvi Güell, assegura que s'ha recuperat la vida que havia tingut fa dècades.

Salvi Güell: "El passeig d'Empuriabrava torna a estar d'actualitat"

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177398/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou passeig tindrà un skate-park, una tirolina, lavabos, dutxes, zones infantils, per jugar a la petanca i per fer exercici. Per l'alcalde, ara caldrà fer un nou edifici per acollir activitats tot l'any a Empuriabrava i construir les escoles que ara estan en barracons.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00