Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Madrenas adverteix els veïns de la Font de la Pólvora dels riscos de punxar la llum

L'alcaldessa de Girona diu que això és delinqüència i que és l'única causa dels talls de llum que hi ha hagut durant les festes

Efectius de Mossos d'Esquadra a la Font de la Pòlvora a principis de setembre /

L'alcaldessa de Girona ha advertit els veïns del barri de la Font de la Pólvora dels riscos que té punxar la llum i ha posat com exemple el que va passar dissabte al barri de Sant Roc de Badalona. Marta Madrenas diu que això és delinqüència i que és l'única causa dels talls de llum que hi ha hagut en aquest barri durant les festes de Nadal.

Marta Madrenas diu que sempre paguen justos per pecadors, perquè en molts casos els veïns que tenen al dia les factures... pateixen els talls que fa Endesa per la sobrecàrrega d'electricitat. Atribueix el problema als que punxen il·legalment els comptadors.

Aquesta setmana han començat els treballs per acotar la zona i així evitar que els talls de llum afectin a tot el barri. A més, posaran en ordre els comptadors i pagaran part del deute a aquelles famílies que realment no el poden assumir.

Per la seva banda, la plataforma per la dignitat de Font de la Pòlvora creu que són molt pocs els que punxen la llum i si ho fan són per falta de recursos. Ángel Fernández és el seu portaveu.

A més, creu que les solucions que proposa l'ajuntament són només pedaços.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?