Sociedad

Madrenas veu "urgent" fer un nou pla general urbanístic

Després d'arribar als 100.000 habitants, l'Ajuntament de Girona admet que té un problema amb l'habitatge

L'alcaldessa Marta Madrenas i la regidora Maria Àngels Planas / Aj. Girona

Girona

Després d'arribar als 100 mil habitants, l'Ajuntament de Girona admet que té un problema amb l'habitatge. Marta Madrenas assegura que cal revisar la planificació de creixement de la ciutat i potenciar la relació amb Salt i Sarrià.

Diu que s'ha de fer de manera ugent. L'alcaldessa Marta Madrenas explica que hauran de dissenyar un nou pla general, que és el document bàsic que marca on i com es pot seguir construïnt.

Assegura que cal apostar per noves residències d'estudiants i gent gran, i no pas per tants habitatges unifamiliars. També demana generositat en l'espinosa relació amb Salt i Sarrià. "Haurem d'analitzar el nou pla director amb generositat i responsabilitat perquè la sostenibilitat i preservació del medi ambient és un objectiu d'aquest govern", ha afirmat

Marta Madrenas: "Haurem d'analitzar el nou pla director amb responsabilitat"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177455/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En l'últim any han augmentat un 9 per cent els empedronats al Barri Vell, una dada que per l'alcaldessa demostra que el turisme NO està expulsant els veïns.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00