Sociedad

Set pisos per reallotjar els afectats per l'incendi

La Generalitat ha ofert set pisos a l'Ajuntament de Badalona per reallotjar temporalment els afectats per l'incendi de Sant Roc

Entrada a l'edifici de Badalona que va cremar / Norma Vidal ACN

Barcelona

La Generalitat ha ofert set pisos de la Mesa d’Emergència a l'Ajuntament de Badalona per reallotjar temporalment els afectats per l'incendi de Sant Roc del cap de setmana passat. Els set pisos estan a Badalona i, segons ha explicat el departament de Territori, s'han de rehabilitar –ho està fent el propi govern–, però les famílies hi podran entrar a viure d'aquí a cinc o 15 dies i fins que acabin les tasques de rehabilitació de l'edifici on vivien.

L'alcalde de Badalona, Alex Pastor, diu que els treballs a l’edifici cremat seran lents perquè alguns pisos van quedar totalment calcinats. “Quatre pisos estan calcinats. La resta estan millor, però trigaran en tenir els subministraments basics. No hi ha llum”.

Segons el Departament de Territori, amb aquests pisos es cobririen les necessitats de reallotjamemt de totes les famílies afectades per aquest incendi que va afectar un edifici sencer el passat 5 de gener i en el que hi van morir tres persones i una trentena més van quedar ferides. Avui encara hi ha 4 ferits ingressats a l'Hospital Vall d'Hebron. Són quatre adults, un dels quals continua en estat molt greu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00