Sociedad

Presó per al segon detingut per una agressió sexual múltiple a la Seu

La víctima el va identificar en la roda de reconeixement

foto: RÀDIO LLEIDA arxiu

La Seu d'Urgell

El jove de 21 anys ha estat identificat per la noia de 19 anys com a un dels seus agressors, en la roda de reconeixement a la qual ha estat sotmès, segons ha sabut Ràdio Lleida. A més a més, al viure i ser d'Andorra, el jutge ha entès que hi ha risc de fugida, i per això l'envia a la presó. Aquest noi es va presentar voluntàriament a la comissaria de la Seu al saber que l'estaven buscant, i allà mateix va ser detingut, dilluns al vespre.

La noia quan va denunciar haver patit una agressió per part de sis homes als lavabos de la discoteca Murga de la Seu, la matinada del 25 de desembre, va identificar tres dels sis agressors “sense cap mena de dubte” segons consta en la interlocutòria de la jutge del jutjat número 1 d’Instrucció de la Seu -que després es va inhibir a favor del 2-. Els Mossos mantenen les investigacions obertes per localitzar la resta de nois, i no es descarten més detencions.

La causa està oberta per un delicte d'agressió sexual. El primer jove detingut, un noi de 19 anys veí de la Seu de nacionalitat andorrana, va quedar en llibertat amb mesures cautelars després de prestar declaració el 28 de desembre. En aquest cas, la noia va assenyalar que el jove era als lavabos on es va produir l’agressió però que no va participar directament en els tocaments , el primer jove detingut el passat va quedar en llibertat amb càrrecs després que la noia assegurés que ell no havia participat en els tocaments però que era al lavabo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00