Sociedad

Bounou per estona

El porter marroquí tanca la seva eterna renovació i amplia el seu contracte fins el 2021.

Bounou a Mestalla. / Imatge: LFP

Girona

"La renovació de Bounou és a prop". Aquesta frase s'havia arribat a convertir en la cançó de l'enfadós des que el Girona va començar el procés per renovar el porter marroquí fa gairebé un any. Però ja és història.

El club ha anunciat que ha arribat a un acord per allargar-li el contracte fins el 2021. L'actual s'acabava el 30 de juny del 2019 i des del gener el porter era lliure per firmar amb qui volgués.

Yassine Bounou, porter del Girona

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177687/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els detalls no s'han donat a conèixer però és evident que amb la temporada que està fent, s'ha convertit en un dels més ben pagats de la plantilla i també ha pujat la seva clàusula de rescissió.

Bounou va arribar el 2016 procedent de l'Atlético de Madrid, que l'havia cedit al Zaragoza dos cursos. A Segona li va costar fer-se amb la titularitat degut a les llargues concentracions amb el Marroc (a Segona la competició no s'atura pels compromisos de seleccions) i al nivell del seu competidor René.

A Primera també va començar de suplent de Gorka però quan Machín li va donar l'oportunitat de jugar ja es va convertir en imprescindible. Des d'aleshores, només s'ha apartat de la porteria quan ha estat lesionat i ha tingut actuacions memorables com les del Camp Nou o Mestalla.

La voluntat per quedar-se i seguir creixent de Bounou ha estat clau en la negociació.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00