Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Bounou per estona

El porter marroquí tanca la seva eterna renovació i amplia el seu contracte fins el 2021.

Bounou a Mestalla. /

"La renovació de Bounou és a prop". Aquesta frase s'havia arribat a convertir en la cançó de l'enfadós des que el Girona va començar el procés per renovar el porter marroquí fa gairebé un any. Però ja és història.

El club ha anunciat que ha arribat a un acord per allargar-li el contracte fins el 2021. L'actual s'acabava el 30 de juny del 2019 i des del gener el porter era lliure per firmar amb qui volgués.

Yassine Bounou, porter del Girona / "Soy un portero de 6-7 puntos y puedo llegar a ser de 8-9 en este club", va dir Bounou després d'un gran partit a Villareal.

Els detalls no s'han donat a conèixer però és evident que amb la temporada que està fent, s'ha convertit en un dels més ben pagats de la plantilla i també ha pujat la seva clàusula de rescissió.

Bounou va arribar el 2016 procedent de l'Atlético de Madrid, que l'havia cedit al Zaragoza dos cursos. A Segona li va costar fer-se amb la titularitat degut a les llargues concentracions amb el Marroc (a Segona la competició no s'atura pels compromisos de seleccions) i al nivell del seu competidor René.

A Primera també va començar de suplent de Gorka però quan Machín li va donar l'oportunitat de jugar ja es va convertir en imprescindible. Des d'aleshores, només s'ha apartat de la porteria quan ha estat lesionat i ha tingut actuacions memorables com les del Camp Nou o Mestalla.

La voluntat per quedar-se i seguir creixent de Bounou ha estat clau en la negociació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?