Sociedad

Ofensiva judicial dels taxistes contra les plataformes VTC

El sector insisteix que aquests vehicles de lloguer amb conductor s'han de contractar amb hores d'antelació i confien que la Generalitat tirarà endavant aquesta mesura

https://pxhere.com

Barcelona

Els taxistes presentaran una demanda civil contra plataformes com Uber i Cabify, entre altres, perquè consideren que estan fent competència deslleial. Insisteixen què els vehicles amb llicència VTC no són taxis i s'han de diferenciar. El coordinadors de l'associació Élite Taxi Bcn, Alberto Álvarez, comenta que "els VTC estan fent de taxis i això no és competència. Els taxistes som el 90% autònoms, i competim entre nosaltres. El sector dels VTC han de competir entre ells".

També han anunciat que interposaran una querella al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la suspensió del Reglament que va fer l'AMB per regular el servei dels vehicles amb llicència VTC, i presentaran un escrit al Ministeri de Foment reclamant indemnitzacions per permetre que aquests vehicles continuïn operant.

La patronal Unauto VTC, que representa el 90% del sector a Espanya, denuncia l'assetjament del sector del taxi que pateix el seu president, Eduardo Martín. Asseguren que ha estat insultat i amenaçat i que no és el primer cop que ha de fer front a aquests tipus de comportaments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00