Sociedad
FUTBOL

El pare de Piqué serà el director tècnic de l'FC Andorra

El comú d'Encamp nega qualsevol nou compromís amb el central blaugrana pel camp Prada de Moles

Camp de futbol de Prada de Moles, a Encamp, lloc habitual d'entrenament de l'FC Andorra. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Gerard Piqué cedirà la direcció del FC Andorra al seu pare.

Segons publica el diari Sport, Joan Piqué, és l'home escollit pel central blaugrana per portar les regnes del club tricolor. Una decisió que es podria fer oficial en els propers dies i que faria que la direcció de l'Andorra estés en mans d'una de les persones més properes al propietari de Kosmos.

El pare de Piquè, que és un reconegut advocat, l'ha acompanyat en les seves aventures empresarials més enllà del futbol. Aquesta era una de les peces del projecte que encara mancava per desvetllar, després que es fes públic que Leo Messi i Cesc Fàbregas entraven a formar part de l'accionariat.

D'altra banda, el Comú d'Encamp ha volgut sortir al pas de les informacions que s'han publicat darrerament sobre l'opció de poder ampliar les instal·lacions de Prada de Moles, lloc on entrena habitualment el FC Andorra. En un comunicat diu que la corporació va mentenir una trobada de cortesia amb Piqué que va consistir, exclusivament, en una visita al camp de futbol i les seves dependències. Assegura que en cap cas s'ha arribar a cap acord més enllà de la col·laboració que hi ha actualment entre les dues parts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00