Sociedad
SUCCESSOS

L'assassí confés de la seva exparella a Salou diu que la va matar per gelosia

L'acusat insisteix que "no tenia intenció de matar-la" i que només se'n volia acomiadar abans de suïcidar-se.

ACN

Tarragona

L’assassí confés de l’exparella a Salou el juny del 2017, Abderrahmane Hammou, ha admès l’autoria del crim en el judici que es fa a l’Audiència de Tarragona. L’home ha declarat aquest dimecres que, la nit abans dels fets, va veure la noia mantenint relacions amb una altre home i que es va tornar “boig”. Segons l’acusat, se sentia “confós” i “perdut”, i va decidir treure’s la vida. Abans, però, ha dit que volia acomiadar-se de Fadoua “perquè l’estimava molt”, per la qual cosa va esperar que sortís de casa i va pujar al cotxe d’ella amb la intenció de parlar. Segons l’acusat, després d’aturar el vehicle, la noia li va etzibar que se n’anés “a prendre pel cul” i ell li va clavar més de 30 punyalades.

L’home ha repetit en més d’una ocasió que “no tenia intenció de matar-la” i que el ganivet el duia amb la intenció de treure’s la vida. Sobre els motius del crim, s’ha limitat a dir que va apunyalar Fadoua “sense pensar” perquè li venien el cap les imatges d’ella mantenint relacions amb un altre home.

S’enfronta a 23 anys de presó

En el torn de conclusions definitives, la fiscalia i l’acusació popular han mantingut la petició de 23 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l’agreujant de parentiu i l’atenuant de confessió. En concepte de responsabilitat civil, volen que l’acusat indemnitzi els pares de la noia amb 100.000 euros pel perjudici moral causat i a cadascuna de les dues germanes amb 90.000 euros.

De la seva banda, la defensa ha sol·licitat una pena de cinc anys de presó per homicidi amb els atenuants de confessió i arravatament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00