Sociedad

Detingut un atracador violent al Vallès

Ha ingressat a presó un home detingut pels mossos per atracar dues dones en dos aparcaments de Sant Quirze del Vallès i Terrassa. Segons la policia, va colpejar una de les víctimes amb la culata d'una pistola simulada, que semblava ben real.

Wikimedia Commons

Barcelona

A la primera dona la va atracar el 15 de desembre a les 2 de la matinada en un aparcament comunitari del bloc de pisos on viu a Sant Quirze. La víctima es va presentar a l'hospital de Terrassa plena de sang i ferides al cap. Va deixar el cotxe a l'aparcament i quan volia agafar l'ascensor per pujar a casa seva, aquest home el va assaltar apuntant-la al cap amb una pistola, mentre amb l'altra mà li tapava la boca. Ell es va intentar resistir i ell la va colpejar brutalment al cap amb la culata de la pistola. La va obligar a pujar al cotxe i mentre l'apuntava amb una pistola la va obligar a anar fins a un camí rural i allà li va robar els diners de la bossa de mà i el mòbil. Després va fer-la seure al seient del copilot i va abandonar el cotxe a l'autopista i va fugir corrent.

Dimecres de la setmana passada hi va tornar. A les 8 de la tarda va assaltar una altra dona quan tornava a casa de comprar. Va aparcar el cotxe, sortia per la rampa i aquest individu la va amenaçar amb una pistola i la va obligar a tornar al vehicle. La va sacsejar fort, segons expliquen els mossos, mentre li exigia les targetes de crèdit. La va encanonar i li va robar els diners en metàl·lic. Després va fugir. La policia va fer un retrat robot d'aquest home i finalment el van detenir a Terrassa aquest dimarts. És un espanyol de 55 anys sense domicili conegut. Duia l'arma a sobre, que va resultar ser d'aire comprimit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00