Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Bramon sobre la querella de Torra contra la Policia: "Qui no té feina, el gat pentina"

Nou capítol sobre les 16 detencions de la setmana passada relacionades amb els talls de les vies de l'AVE l'1-O de 2018

El subdelegat del govern de l'Estat a Girona diu que sembla que hi hagi gent que troba a faltar Enric Millo i el govern del PP.

El subdelegat de l'Estat a Girona, Albert Bramon, aquest 24 de gener del 2019 atenent es mitjans. / Lourdes Casademont ACN

Girona

Nou capítol sobre les 16 detencions de la setmana passada relacionades amb els talls de les vies de l'AVE l'1 d'octubre de l'any passat. El subdelegat del govern de l'Estat a Girona diu que la denúncia del govern Torra contra la policia nacional és una evidència de poca feina.

El subdelegat Albert Bramon creu que aquesta denúncia és d'una altra categoria política, tenint en compte les negociacions del conflicte del taxi, que ha estat fent el conseller de Territori, Damià Calvet. A més, diu que sembla que hi hagi gent que troba a faltar Enric Millo i el govern del PP.

Albert Bramon: "Qui no té feina, el gat pentina"

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000178386/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També, defensa que l'operatiu policial de la setmana passada es va fer d'acord i amb el vistiplau del jutge... en contradicció al que diu el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. A més, el justifica dient que quan es talla un servei vital és necessari que es busquin els responsables perquè el fet no quedi impune.

"Picada d'ullet" a Marta Madrenas

Sobre les inversions de l'estat a Girona, Albert Bramon ha dit fan una "picada d'ullet" a la ciutat de Girona perquè els pressupostos generals de l'estat inclouen partides per dos dels projectes que porta més temps reivindicant l'ajuntament de Girona: les obres de l'AVE i l'arxiu provincial.

Albert Bramon vol reunir-se la setmana vinent amb l'alcaldessa Marta Madrenas per tractar les obres pendents de l'AVE. El subdelegat ha anunciat el compromís d'Adif per assumir part de la reforma de la plaça Espanya, de davant de l'estació. D'entrada, entén que les converses amb l'ajuntament no seran un plis-plas perquè caldrà veure qui assumeix cada part perquè també hi ha un promotor privat que vol aixecar un hotel. A finals d'any, l'ajuntament de girona va envair al ministeri de Foment la proposta per reformar la plaça Espanya.

Part de l'espai va acollir l'estació provisional d'autobusos i aquesta és una de les reposicions que encara queden pendents per les obres de l'AVE. Es calcula que les obres costaran més de 2 milions d'euros. A més de la plaça Espanya, les reposicions per l'AVE inclouen la part de la plaça Europa que queda a tocar de la sortida de l'estacó soterrada d'autobusos.

El subdelegat Albert Bramon també ha anuncioat el compromís perquè es faci efectiu el conveni de cessió de terrenys que permetrà engegar les obres del futur arxiu històric.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00