Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Els compradors del Reus asseguren que Oliver els hi va amagar informació

Ràdio-Reus-SER Tarragona ha pogut parlar en exclusiva amb els nous propietaris del club, que s'han reunit amb plantilla i cos tècnic i els han promès que cobraran molt aviat.

Els nous propietaris del CF Reus alerten de la solidesa del seu projecte. Ràdio Reus - SER Tarragona ha pogut parlar en exclusiva amb Cliffton Onolfo durant el seu primer dia de visita a la capital del Baix Camp.

Onolfo llença un missatge molt clar cap a la Lliga: el seu projecte va de debò, son un grup inversor seriós i amb molta capacitat econòmica. Diu Onolfo que la jutgessa de la Lliga ho hauria de tenir en compte per repensar-se la possible expulsió de la competició.

El nou propietari afegeix arguments i diu que no només vol solventar els problemes financers sinó també donar al club un salt qualitatiu amb un projecte de ciutat que també preveu accions més enllà de l'esport.

La compra es va signar ahir dimecres davant de notari. El document que ho acredita també ha de ser validat pel Consejo Superior de Deportes, qui l'ha d'acceptar.

L'operació ronda els set milions i mig de dòlars, tot i que Onolfo explica que pot arribar als nou amb possibles despeses extra com ara traspasos de futbolistes que esperen poder efectuar durant el mercat de fitxatges d'hivern. Onolfo, si la Lliga ho permet, creu que es podran efectuar tant sortides com entrades de jugadors durant aquest període, que acaba el 31 de gener.

El nou propietari es referma en el projecte fet públic dilluns, en el que preveu una ampliació de l'estadi i convertir el polígon AgroReus en un nou pol d'atracció de la ciutat. Recalca que el seu projecte no té res a veure amb la gestió feta fins ara per Joan Oliver. De fet, explica que l'expropietari els ha amagat informació cabdal per la transacció i ho ha descobert un cop ha arribat a territori català.

Entre aquesta informació oculta es troba el document que va signar Oliver on es comprometia amb la plantilla a deixar-los lliures aquesta passada mitjanit si no havien cobrat. Onolfo va reunir-se amb ells i amb el cos tècnic a darrera hora de la nit d'ahir per explicar-los que vol pagar immediatament tots els deutes que té el club amb els seus treballadors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?