Sociedad
CF Reus Deportiu

Els compradors del Reus asseguren que Oliver els hi va amagar informació

Ràdio-Reus-SER Tarragona ha pogut parlar en exclusiva amb els nous propietaris del club, que s'han reunit amb plantilla i cos tècnic i els han promès que cobraran molt aviat.

Oriol Aymí

Reus

Els nous propietaris del CF Reus alerten de la solidesa del seu projecte. Ràdio Reus - SER Tarragona ha pogut parlar en exclusiva amb Cliffton Onolfo durant el seu primer dia de visita a la capital del Baix Camp.

Onolfo: "som gent de negocis molt seriosa"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131515/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Onolfo llença un missatge molt clar cap a la Lliga: el seu projecte va de debò, son un grup inversor seriós i amb molta capacitat econòmica. Diu Onolfo que la jutgessa de la Lliga ho hauria de tenir en compte per repensar-se la possible expulsió de la competició.

El nou propietari afegeix arguments i diu que no només vol solventar els problemes financers sinó també donar al club un salt qualitatiu amb un projecte de ciutat que també preveu accions més enllà de l'esport.

Onolfo: "m'agrada Reus"

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131516/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La compra es va signar ahir dimecres davant de notari. El document que ho acredita també ha de ser validat pel Consejo Superior de Deportes, qui l'ha d'acceptar.

L'operació ronda els set milions i mig de dòlars, tot i que Onolfo explica que pot arribar als nou amb possibles despeses extra com ara traspasos de futbolistes que esperen poder efectuar durant el mercat de fitxatges d'hivern. Onolfo, si la Lliga ho permet, creu que es podran efectuar tant sortides com entrades de jugadors durant aquest període, que acaba el 31 de gener.

Onolfo: "l'operació pot arribar als nou milions de dòlars".

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131517/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou propietari es referma en el projecte fet públic dilluns, en el que preveu una ampliació de l'estadi i convertir el polígon AgroReus en un nou pol d'atracció de la ciutat. Recalca que el seu projecte no té res a veure amb la gestió feta fins ara per Joan Oliver. De fet, explica que l'expropietari els ha amagat informació cabdal per la transacció i ho ha descobert un cop ha arribat a territori català.

Onolfo: "Oliver ens ha amagat informació"

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131519/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Entre aquesta informació oculta es troba el document que va signar Oliver on es comprometia amb la plantilla a deixar-los lliures aquesta passada mitjanit si no havien cobrat. Onolfo va reunir-se amb ells i amb el cos tècnic a darrera hora de la nit d'ahir per explicar-los que vol pagar immediatament tots els deutes que té el club amb els seus treballadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00