Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Els treballadors del consorci de benestar social de Salt-Gironès reclamen un protocol de salut i seguretat

Diuen que el projecte està en un calaix des de fa més d'un any i mig, però ara les administracions l'han volgut reactivar després de l'apunyalament d'una de les treballadores socials de Salt

Concentració en suport a la treballadora social agredida a Salt / ACN

Girona

Els treballadors del consorci de benestar social de Salt i Gironès reclamen un protocol de salut i seguretat per protegir-se de qualsevol agressió dels usuaris. Diuen que el projecte està en un calaix des de fa més d'un any i mig, però ara les administracions l'han volgut reactivar després de l'apunyalament d'una de les treballadores socials de Salt.

Segons els treballadors, després que aquesta treballadora fos agredida, la Generalitat va mostrar la seva voluntat de reactivar la creació d'un protocol per a tots els qui treballen a serveis socials de Catalunya. Tot i això, des del sindicat UGT denuncien que en les últimes reunions, el departament d'Afers Socials no ha posat cap tècnic en salut i seguretat per fer aquest protocol... i a més, sense un pla de prevenció ni una avaluació de riscos creuen que ja neix defectuós. Gemma Martínez és membre del comité d'empresa.

Gemma Martínez: "No ens agradaria pensar que en base a l'incident que va passar i que realment no s'impulsin les actuacions a les que es van comprometre"

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000178240/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També, demanen explicacions sobre el perquè no es va actuar quan la treballadora social ja havia rebut amenaces de l'home que la va acabar agredint. Martínez diu que a data d'avui no els han deixat consultar el pla de salut i seguretat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00