Últimas noticias Hemeroteca

El Black Music Festival recorda Aretha Franklin en l'edició 2019

  • Girona continuarà sent el centre d'aquest certamen dedicat a la música negra
  • En total, 16 espais repartits per 8 municipis diferents

La presentació del Black Music Festival /

Els Postmodern Jukebox o els Vintage Trouble són alguns dels grans noms del Black Music Festival d’aquest any. Girona continuarà sent el centre d’aquest certamen dedicat a la música negra.

En total, 16 espais repartits per 8 municipis diferents. De l’1 al 17 de març, entre les apostes destaca un tribut a l’Aretha Franklin.

Connectar els grans referents internacionals amb la vessant més local. Aquest ha estat un dels grans objectius del Black Music Festival des dels seus inicis. Aquest any aquestes dues ànimes s’uneixen per retre tribut a Aretha Franklin amb músics gironins. El director, Pau Marquès, ha explicat que han hagut de canviar la sala de l’Auditori per atendre la demanda.

Més de 25 artistes passaran la primera quinzena de març pel Black Music Festival. Aquest any els organitzadors ressalten que han aconseguit la paritat en grups liderats per dones.

A més, el festival s’estén pels barris de Girona, arriba a un total de vuit i arrisca amb noves propostes a la zona est, que busca portar la música negra i la cultura en general a persones en risc d’exclusió social. Les entrades ja són a la venda.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?