Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 15 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Clavera dimiteix com a president del comitè escaldenc de L'A

  • Argumenta la decisió després de no voler-se pronunciar sobre la despenalització de l'avortament
  • En un comunicat, que signa el propi Clavera, L'A assegura que la seva dimissió ha estat "una decisió personal" en cap cas imposada pels càrrecs del partit

Alfons Clavera. / ()

Alfons Clavera dimiteix com a president del comitè liberal d'Escaldes-Engordany després de no voler-se pronunciar sobre la despenalització de l'avortament.

En declaracions a la SER, Clavera ha assegurat que en una reunió del passat dijous, membres del comitè local li van demanar que es posicionés sobre aquesta qüestió. Considera que és "un tema molt personal" i que si no s'ha demanat a cap altre president de comitè ni militant a ell tampoc. Davant d'aquesta situació, lamenta "el moviment d'adaptació que han fet Liberals d'Andorra cap al PS pel que fa al pacte a les llistes territorials".

Pel que fa a la possibilitat que també es pugui donar de baixa com a militant del partit, Clavera diu que ho està meditant i que a hores d'ara no ha pres cap decisió.

Comunicat de L'A

De la seva banda, el partit ha emès un comunicat que signen Jordi Gallardo, com a president del partit i el propi Clavera, assegurant que la dimissió del fins ara president del comitè parroquial d'Escaldes ha estat "una decisió personal" en cap cas "imposada pels càrrecs del partit".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?