Sociedad
EMPRESA

Tanca el museu de Jorge Lorenzo

Després de 26 mesos, el recinte clou de manera sobtada i amb un cartell a la porta com a únic avís

Jorge Lorenzo en la inauguració ara fa dos anys del World Champions 99, el museu que portava el seu nom a Andorra la Vella i que ha tancat de forma sobtada. / Arxiu Agències

Andorra la Vella

Jorge Lorenzo tanca el seu museu d'Andorra d'una manera sobtada.

Dos anys després de la gran inauguració del World Champions 99, el local que es troba just al costat de Pyrenées es troba tancat i buit. Només s'hi veu un cartell a la porta en el què comunica als clients que les instal·lacions romanen tancades a partir del 7 d'aquest gener. A banda d'aquesta comunicació no n'hi va ver cap en els canals oficials.

El museu ha estat obert 26 mesos amb un espai de 400 metres quadrats en el que el pilot de motos hi tenia una col·lecció d'objectes relacionats amb el món del motocilcisme i també amb la Fórmula 1.

Cal recordar que durant l'octubre de l'any passat la secretaria d'Estat d'Afers Financers Internacionals va publicar al BOPA un anunci en el que reclamava que Jorge Lorenzo que es posés en contacte amb el Principat per tal de rebre una notificació en matèria d'intercanvi d'informació fiscal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00