Sociedad

Campanya contra el VAR: Tebas apunta a Florentino

Eduardo Parra EUROPA PRESS

Barcelona

“La campanya contra el VAR neix amb Florentino?” li han preguntat avui a Javier Tebas i el president de La Liga ha dit: “el nom ja el posareu vosaltres, endevineu-ho, i pregunteu-vos si des que s´han produït certs incidents si trobeu que hi ha més critiques i queixes.”

La campanya, diu Tebas, s´acompanya amb atacs mediàtics, atacs a Velasco Carballo, i contra Mediapro i Roures “perquè és independentista”. Arguments absurds segons Javier Tebas.

Però Tebas va més llluny i diu que la campanya està perfectament organitzada a través de “portaveus” se suposa que de Florentino: “Llevo muchos años en esto y me conozco a los portavoces y lo que dice Pepito es porque lo ha dicho Juanito!”


El Reus no pot fitxar

El Reus no pot substituir els jugadors que han plegat, ha dit Tebas. Avui ha fet saber que la sanció al Reus com a entitat jurídica li diu que no pot reemplaçar els jugadors que han marxat. No en pot incorporar de nous, i dubta que una eventual cautelar per part del TAD permeti, a més, inscripcions fora de termini.

En canvi a Reus hi confien en aquesta cautelar perquè en la resolució sancionadora de La Liga hi veuen buits legals i que no quedar explicitada l´expulsió i que hagi d´abandonar la categoria.

Per cert que Tebas ha anunciat una demanda contra els anteriors gestors del Reus per tal d´aconseguir la seva inhabilitació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00