Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

800 persones han passat per la nova unitat d'arrítmies del Trueta

El principal avantatge ha estat que ja no han de traslladar els pacients a Barcelona per fer-los intervencions com la col·locació de marcapassos o desfibril·ladors automàtics

La unitat d'arrítmies en funcionament al Trueta / ACN

Girona

La nova sala de la unitat d'arrítmies de l'hospital Trueta de Girona ha atès més de 500 persones, en el seu primer any de vida. Els metges diuen que el principal avantatge ha estat que ja no han de traslladar als pacients a Barcelona per fer-los intervencions com la col·locació de marcapassos o desfibril·ladors automàtics.

Aquesta nova sala ha permès tenir una unitat exclusivament d'arrítmies cardíaques i fer estudis per conèixer exactament el diagnòstic del pacient. Dels que s'han fet fins ara, els més habituals han estat la taquicàrdia o la pèrdua de coneixement. El cap de servei de cardiologia del Trueta, Ramon Brugada, destaca que gràcies a la sala, no han hagut de traslladar els pacients a Barcelona i tampoc han d'esperar tant temps per operar-se.

Ramon Brugada: "Ja no hem de traslladar els pacients a Barcelona"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000178678/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La sala d'electrofisiologia ha permès fer 207 estudis, 146 ablacions i s'han posat més de 200 dispositius pel cor, com marcapassos o desfibriladors automàtics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00