Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Investiguen un treballador per embutxacar-se 51.000 euros de la zona blava a la Bisbal

Els jutjats ho investiguen després que la policia l'hagués enganxat a les 5 de la matinada

Zona Blava a la Bisbal d'Empordà / ACN

La Bisbal d'Empordà

L'ajuntament de la Bisbal denuncia un treballador per haver-se embutxacat presumptament 51.000 euros de la caixa de la zona blava. Els jutjats ho investiguen després que la policia l'hagués enganxat a les 5 de la matinada.

Fa dos anys que la zona blava està en mans de l'ajuntament després que prescindissin de l'empresa subcontractada. L'alcalde de la Bisbal Lluís Sais ha explicat que a mitjans de l'any passat van obrir una investigació interna després de veure que la recaptació de la zona blava estava baixant mes rere mes.

Lluis Sais: "Es a detectar a partir dels rebuts"

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000178679/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ajuntament va enviar a la fiscalia tota la informació i les proves, com les dues diligències que va obrir la policia local, que va enxampar el funcionari remenant la caixa a les 5 de la matinada. L'oposició critica que el govern no ho controlés abans.

El treballador investigat segueix a l'ajuntament, però li han retirat l'accés a les claus de la caixa de la zona blava. Ara, els funcionaris que recapten els diners van sempre acompanyats de la policia local.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00