Últimas noticias Hemeroteca

"Un supermercat de la droga"

L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, lamenta que alguns barris s'hagin convertit en un supermercat per la compravenda de la droga

Reunió de la junta de seguretat de Figueres /

L'alcalde de Figueres assegura que la ciutat s'ha convertit en un supermercat de la droga. Durant tot el 2018, els Mossos d'Esquadra han fet més de 700 inspeccions als barris del Culubret i Sant Joan per acabar amb el cultiu de marihuana i també els fraus de llum.

L'alcalde diu que s'han de recollir el màxim de proves i aconseguir ordres judicials per entrar al major nombre de pisos possible per acabar amb la compra-venda droga. Jordi Masquef, reconeix sense manies, que el barri gitano és un supermercat.

El director dels serveis territorials d'Interior a Girona, Albert Ballesta, no creu que la solució sigui destinar més efectius... sinó endurir les penes del codi penal per cultivar marihuana. Diu que això explica perquè els fan a Figueres i no a França, on les penes són més altes.

La lluita contra el cultiu i la venda de droga és un dels principals objectius de la policia a Figueres. L'altre, és acabar amb el frau elèctric. L'any passat van detectar més de 170 comptadors punxats

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?