Deportes

Estopa: "Messi es puro arte"

Al 'Què t'hi jugues!', parlem amb Jose Muñoz i David Muñoz, els germans Estopa, en la festa de presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil inspirat en Leo Messi

Jordi Vidal Getty Images

Barcelona

"Messi es puro arte", defensen Jose Muñoz i David Muñoz, els germans Estopa, en declaracions al 'Què thi jugues!' des de la festa de presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil inspirat en el jugador argentí.

Estopa al 'Què t'hi jugues': "Messi es puro arte" (31/01/19)

03:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001451021/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els Estopa, fidels seguidors del FC Barcelona que van presenciar la remuntada contra el Sevilla a la llotja del Camp Nou, són molt optimistes respecte a les opcions de l'equip aquesta temporada: "Yo veo el triplete siempre". I com no, troben molt a faltar al seu amic Andrés Iniesta: "Es insustituible. Por muy bien que juegue Arthur o que lo vaya a hacer De Jong, no habrá nadie como Iniesta ni como Xavi".

El Jose i el David ens han explicat que estan treballant en el seu proper disc, amb cançons inèdites, que es publicarà el proper 18 d'octubre del 2019, coincidint amb el vintè aniversari del seu primer disc.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00