Últimas noticias Hemeroteca

Així vam viure l'Encuentro Dial amb el Pele Macleod

El Pele Macleod va fer les delícies dels seus seguidors en una trobada exclusiva a l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona. Acompanyat de la seva inseparable banda, l’artista català va cantar les cançons del seu nou disc “Pluja fina”, un àlbum ple de cançons positives i enèrgiques que conviden a esprémer la vida. Com ja sabeu aquesta proposta musical busca acostar els oients als seus cantants preferits i potenciar la seva cara més real.

El Pele ens va parlar dels seus orígens i la seva inquietud per viatjar i impregnar-se d’altres cultures. També ens va parlar de com costa buscar un lloc dins de la indústria musical i com ho encara sempre, amb un somriure, de fet d’això parla el títol del disc, “Pluja Fina”. Una expressió amb la qual et recorda que davant qualsevol adversitat s’ha de buscar solucions, que els mals moments rellisquin com una pluja fina, no exagerem les coses dolentes i busquem una bona alternativa.

Després de picar de mans, ballar i “interrogar” a l’artista i a la seva banda, vam començar a disparar els flaixos, ningú va marxar sense la seva fotografia. Si les voleu veure, us deixem aquí l’enllaç del nostre Facebook. Us esperem en el proper Encuentro Dial.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?