Últimas noticias Hemeroteca

Promoció del Transport Públic reclama recuperar i ampliar el servei del Tramvia Blau

L'associació planteja un bitllet únic que permeti anar de Plaça Catalunya al Tibidabo combinant FGC, Tramvia Blau i Funicular

()

L'associació Promoció del Transport públic reclama recuperar el Tramvia Blau amb més servei i un parada propera al Cosmocaixa. Aquest tramvia històric unia, fins fa un any, la plaça Kennedy amb la plaça del Doctor Andreu, la que hi ha davant del funicular del Tibidabo.

Promoció del Transport Públic planteja que el tramvia blau circuli cada dia, amb el doble de vehicles, i posant una parada intermèdia que acosti els ciutadans al Cosmocaixa. Això, segons el president de l'associació, Ricard Riol, permetria incrementar els passatgers dels 288 que tenia cada hora a un màxim de 1.800.

Riol explica el tramvia és la millor opció per connectar la Plaça Kennedy, on arriben els Ferrocarrils de la Generalitat amb el funicular del Tibidabo. Diu que és el sistema que millor garanteix l'increment de capacitat que necessita aquest recorregut que fa poc més d'un quilòmetre.

Promoció del Transport Públic també planteja un bitllet únic que permeti anar de plaça Catalunya al Tibidabo utilitzant els ferrocarrils, el tramvia i el funicular.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?