Últimas noticias Hemeroteca

Quique Cárcel: "els resultats manen però el treball d'Eusebio és brutal"

  • El director esportiu ha explicat que la situació és complicada però que confia en la plantilla i el cos tècnic.
  • Cárcel ha dit que sempre va estar convençut que Stuani es quedaria perquè és feliç sent protagonista
  • El davanter uruguaià ha dit que veure's amb la samarreta del Barça era un elogi però que mai va perdre "la perspectiva"

El director esportiu del Girona ha fet una defensa a ultrança de la plantilla i el cos tècnic tot i els mals resultats. Ha dit que confia molt en aquests jugadors i que està convençut que "ho tiraran endavant". De fet, ha arribat a respondre que si no van fitxar més al mercat d'hivern va ser perquè estaven contents del que tenien però després ha admès que el límit salarial (baix i exhaurit) els condiciona.

El vot de confiança cap als jugadors també val pel tècnic: "el treball del míster i el cos tècnic és el que esperaba a principis de temporada". Això sí, ha admès que "això és futbol i els resultats manen" però inmediatament ha tornat a reiterar que "el treball del míster és brutal".

Un Quique Cárcel que ha confessat que sempre ha estat convençut que Stuani s'acabaria quedant "perquè li veia als ulls" tot i que ha reconegut que quan el va veure a la portada d'un diari vestit del Barça es va posar nerviós.

Quique Cárcel / "Màxima confiança en Eusebio"

Segons Cárcel, si l'interès hagués estat real "hauria estat un problema" i també hauria estat molt difícil retenir a l'uruguaià "si hagués tingut 25 anys" perquè els números són molt bons i la clàusula molt baixa.

Quique Cárcel / "Estava convençut que Stuani es quedaria"

Stuani s'ha referit al suposat interès del Barça. Ho va interpretar "com un elogi" però que no va perdre mai "la persperctiva".

Cristhian Stuani / "Nunca perdí la perspectiva"

L'uruguaià ha assegurat que el Girona "no baixarà" quan li hem preguntat si, en cas de descens, hi havia alguna clàusula escapatòria al seu contracte que expira el 2022. La voluntat de l'uruguaià és complir-lo tot "amb el Girona a primera".

Stuani ha admès que l'equip està "en zona complicada però no a la vermella" i ha dit que remuntaran "junts, units i convençuts". Segons el 7 del Girona, "el futbol els està posant a prova", amb un "gener complicat i molt exigent per a la plantilla, lesionats i gent jove" assumint un rol inesperat. Però espera que els serveixi "d'experiència".

Doumbia i Ramalho

El director esportiu del Girona també ha parlat d'un dels moviments més delicats del mercat d'estiu, l'arribada de Doumbia. Un jugador car que, de moment, no ha donat el rendiment que s'esperava.

Segons Cárcel, no és fàcil buscar un davanter que pugui assumir que, amb els números de Stuani, els seus minuts seran restringits. I això també val per explicar el seu rendiment actual i el de Choco Lozano. "Amb minutatges baixos és difícil obtenir el seu rendiment ideal", ha explicat, però espera que en aquesta segona volta millorin.

El director esportiu del Girona també ha expressat la seva voluntat de renovar Ramalho, a qui el contracte se li acaba a final de curs i és lliure per marxar. "M'agradaria que continués perquè vull mantenir el màxim de jugadors que representen els valors de l'equip", ha explicat, però, de moment, només hi ha converses.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?