Últimas noticias Hemeroteca

Contingut patrocinat

"Estimem Badalona"

Dins del missatge "Estimem Badalona", el municipi porta a terme una sèrie d'accions que milloren el dia a dia dels badalonins i dels que visiten la ciutat

Si vius a Badalona, des d'aquest passat mes de gener, no cal esperar a complir 62 anys per sol·licitar la targeta rosa per viatjar en transport públic, tant la gratuïta com la de tarifa reduïda. Les mateixes targetes, amb les mateixes condicions, però ara els veïns i veïnes de Badalona podran sol·licitar-la amb 60 anys, en lloc d'esperar als 62 com abans.

Estimem Badalona

Es tracta d'una iniciativa per fomentar l'ús del transport públic i per ajudar a famílies amb rendes baixes i a persones amb discapacitat. Una mesura amb la qual tots sortim guanyant. Informa-te'n a la teva oficina del districte.

Estimem Badalona

L'ajuntament de Badalona aposta per la seguretat. Amb la convocatòria de 70 nous agents de la guàrdia urbana durant el 2019 i una aportació de 1'4 milions d'euros per modernitzar la policia, es considera la major inversió en seguretat de la història de la ciutat. Una inversió en videocàmeres, en més agents al carrer, en unitats motoritzades controlant els punts més calents de la ciutat, agents de paisà controlant que es compleixi l'ordenança de civisme i una nova unitat per vigilar els mercats. La seguretat és una prioritat per la ciutat.

Badalona és ciutat, és mar i es muntanya. Vine a Badalona a gaudir d'unes meravelloses vistes del passeig marítim, a fer-te fotos al pont del petroli, a la platja en temporada de bany. Vine a conèixer la Badalona romana, el seu museu, les termes i el decumanus. Gaudeix al Teatre Zorrilla, al Principal o al Blas Infante. Passa un diumenge a l'entorn de Sant Jeroni de la Murtra, fes l'aperitiu a la Rambla, o al Port, o al Màgic. Gaudeix dels barris i de les seves activitats durant tot l'any. 

Estimem Badalona

Ara, anar al teatre a Badalona, és més fàcil que mai. Si vols anar al Teatre Zorrilla, al Principal o al Blas Infante, podràs gaudir d'aparcament gratuït durant 4 hores als pàrquings d'Engestur de la plaça Pompeu Fabra, de El Viver i del carrer Quevedo. Només has de presentar l'entrada de teatre juntament amb el tiquet del pàrquing a la taquilla de l’aparcament.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?