Últimas noticias Hemeroteca

El Zoo perd visitants

En cinc anys el Zoo de Barcelona ha perdut més de 300.000 visitants i prop de 8.000 socis

L'any passat 785.992 persones van visitar el Zoo de Barcelona. Són 327.732 menys que el 2013, quan es va superar el milió de visitants. En aquest període, i segons recullen les memòries de Barcelona Serveis Municipals, també ha baixat el nombre de socis del Zoo Club, que ha passat de 30.394 a 22.583, 7.809 menys.

Preguntat per aquesta davallada, el director del Zoo, Antoni Alarcón, ha explicat a SER Catalunya que hi ha tingut a veure “la incertesa que hi ha hagut sobre el futur d’aquest equipament” i també la poca difusió que fan ells mateixos del què passa i es fa al Zoo. “La gent no sap exactament què és el Zoo de Barcelona”, ha dit Alarcón, “i estem obligats a treballar intensament per millorar la nostra reputació”.

En concret, Alarcón creu que han de recuperar "el caràcter zoològic" que tenia Barcelona fa uns anys, explicar molt més els projectes de recerca, conservació i reintroducció d'espècies que tenen en marxa arreu del món i deixar clar que “la funció i missió del Zoo de Barcelona no és tenir animals en exhibició, sinó tenir espècies autòctones amenaçades en les millors condicions possibles per si mai cal reintroduir-les”. “El zoo ha de sortir del zoo”, ha conclòs Alarcón.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?