Últimas noticias Hemeroteca

1 de cada 3 pisos de Font de la Pólvora no té comptador

L'Ajuntament de Girona diu que només 150 veïns han anat a serveis socials a demanar ajuda perquè no poden pagar les factures de la llum o a regularitzar els comptadors

El vicealcalde Eduard Berloso respon les crítiques dels veïns de Font de la Pólvora /

Al barri de la Font de la Pòlvora de Girona, 1 de cada 3 pisos no té comptador. Són dades d'Endesa... L'Ajuntament diu que només 150 veïns han anat a serveis socials a demanar ajuda perquè no poden pagar les factures de la llum o a regularitzar els comptadors.

Segons Endesa, dels 600 habitatges que hi ha a Font de la Pòlvora, només tenen comptador 382. El regidor de seguretat de l'ajuntament de Girona, Eduard Berloso, diu, però, que ells només en tenen controlats 150... dels quals gairebé la meitat són famílies que no poden pagar els rebuts de la llum i que han demanat ajuda a Serveis Socials.

L'altra meitat són els que els han regularitzat aquestes últimes setmanes. Berloso diu que els qui tenien deutes acumulats amb Endesa i han demostrat que no poden pagar les factures, ara tenen aquests deutes congelats... sempre i quan no tornin a punxar la llum. En cas que hi tornin, Endesa i la policia actuaran.

Alguns veïns es queixaven que la instal·lació elèctrica és vella, però Berloso diu que està preparada per donar el subministrament contractat a tots els habitatges del barri i que l'únic problema són les sobrecàrregues de les línies. L'ajuntament de Girona tanca el termini de regularitzacions de comptadors el 28 de febrer... a partir del març, faran controls diaris per desenganxar tots aquells que punxin la llum.

Sobre aquest i altres temes haurà de respondre el vicealcalde Eduard Berloso al ple de l'Ajuntament de Girona. L'oposició li ha preparat una bateria de 110 preguntes sobre els talls de llum a Font de la Pólvora i en altres sectors de la ciutat. Tota l'oposició es va posar d'acord fa unes setmanes per forçar al primer tinent d'alclade a donar explicacions per aquest tema.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?