Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Transportar fruits secs al maleter d'un bus

  • Frit Ravich transportarà bosses de fruits secs al maleter dels autobusos de les comarques de Girona
  • És una prova pilot coordinada pel Clúster Foodservise per millorar la distribució dels aliments en pobles petits

L'empresa Frit Ravich, amb seu a Maçanet, transportarà bosses de fruits secs al maleter dels autobusos de les comarques de Girona. És una prova pilot coordinada pel Clúster Foodservise per millorar la distribució dels aliments en pobles petits.

Les empreses volen aprofitar les línies de bus per no haver de transportar expressament el menjar a pobles on hi ha pocs bars o botigues. D'aquesta manera, es redueix el nombre de vehicles de transport d'aliments a les carreteres i s'agrupen esforços logístics entre empreses de distribució.

Aquesta primavera començarà la fase de proves a les comarques de Girona amb l'empresa Frit Ravich. El gerent del Cluster Foodservise, Alejandro Utrera, diu que volen fer com als avions.

Asseguren que llogar un espai en un bus és més barat que els preus del transport de mercaderies i que això repercutirà en el preu final dels productes. Han fet un prototip de programa informàtic per saber l'espai disponible en cada autobús i planificar les comandes.

El pla pilot a Girona s'ampliarà en els propers anys a tot Catalunya. Pel futur, també estudien transportar aliments congelats amb remolcs als autocars.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?