Sociedad

CCOO denuncia que no hi ha prou llits a l'UCI de pediatria del Trueta

Els treballadors diuen que el projecte de la segona fase d'obres d'ampliació s'hauria d'haver presentat al desembre

L'entrada del servei d'Urgències de l'Hospital Josep Trueta. / Google Maps

Girona

Comissions Obreres denuncia que no hi ha prou llits a l'UCI de pediatria de l'hospital Trueta, per atendre tots els nens i nenes de la regió sanitària de Girona. Els treballadors diuen que el projecte de la segona fase d'obres d'ampliació s'hauria d'haver presentat al desembre.

El sindicat diu que per fer aquest projecte de la segona fase de les obres de la UCI de pediatria del Trueta, es va elaborar un pla i es va crear un grup funcional per redectar-lo i presentar-lo el desembre de l'any passat. Denuncien que ja porten dos mesos de retard. La delegada de Comissions Obreres de l'hospital, Maria Àngels Rodríguez, diu que el número de professionals per fer front a aquesta ampliació ja existeix i permetria tenir més llits per nens i nenes.

Maria Àngels Rodríguez: "Volem aconseguir una millora de llits"

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180260/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rodríguez afegeix que aquestes obres van ser una promesa de l'exconseller de salut, Toni Comín. A més, creuen necessàries les reformes de l'hospital, perquè és vell, però diuen que no poden deixar enrere la promesa dels últims 4 consellers de salut de construir un nou Trueta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00