Sociedad

Berloso s'espolsa responsabilitats pels talls de llum a Girona

Va comparèixer ahir al vespre al ple forçat per tots els grups de l'oposició, que li van preparar una bateria de 110 preguntes sobre els talls de llum

El tinent d'alcalde Eduard Berloso mirant els papers amb informació sobre els talls de llum / ACN

Girona

El vicealcalde de Girona, Eduard Berloso, s'ha espolsat responsabilitats pels talls de llum a la ciutat i en culpa el frau elèctric a Font de la Pólvora. Va comparèixer ahir al vespre al ple forçat per tots els grups de l'oposició, que li van preparar una bateria de 110 preguntes sobre els talls de llum.

El vicealcalde va assegurar que el frau elèctric és el "gran responsable" de les apagades, ja sigui per necessitat o fet a consciència... i va assegurar que l'Ajuntament ha fet "tot el possible" per solucionar la situació. De fet, va explicar que el govern negocia amb Endesa per acabar amb les sobrecàrregues. Berloso també va demanar a tots aquells que hagin patit apagades que "exigeixin indemnitzacions" a Endesa.

Eduard Berloso: "La responsabilitat de subministrar llum és d'Endesa"

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180274/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al barri de la Font de la Pòlvora de Girona, 1 de cada 3 pisos no té comptador. Són dades d'Endesa, que us avançava ahir Ràdio Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00