Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Redada per localitzar gossos perillosos a cases ocupades

Una mesura que arriba un mes després del cas Sheitan, en el que un agent va matar a trets a un rottweiler al·legant defensa pròpia.

Pla obert d'una manifestat i el seu gos amb un cartell reivindicatiu en la protesta per la mort d'un rottweiler abatut per la Policia Local de Calafell. /

La Policia de Calafell fa una redada a les cases ocupades per localitzar els gossos perillosos que no porten xip ni estan censats. Tot plegat arran del cas Sheitan, en el que un agent va matar a trets a un rottweiler al·legant defensa pròpia.

Ja s'han fet desenes de registres i actuacions a una dotzena de vivendes, en els que a la majoria hi havia queixes prèvies dels veïns. Tots aquests casos responen al mateix patró, de persones que ocupen immobles on viuen amb gossos dels considerats perillosos i sense papers per l'animal. Ramon Ferré, l’alcalde, fa una advertencia: “avisarem que prenguin mesures, i si no ho fan serán denunciats i els animals requisats”.

Actuacions dels agents al municipi

De fet, cada dos dies la policia local fa actuacions relacionades amb gossos, ja sigui perquè borden i molesten, perquè van deslligats o per atacs. Menys de la meitat porten xip i gairebé cap està censat.

L'ajuntament ha revisat el protocol d'actuació del policia que va abatre a trets en Sheitan i es reafirma en que ho va fer perquè es va sentir amenaçat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?