Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Abril de 2020

Otras localidades

L'Audiència absol Todó i Serra pels sobresous a CatalunyaCaixa

"Estic molt content. M'esperava una sentencia favorable, però no tan rotunda"

L'Audiència de Barcelona ha absolt l'expresident de CatalunyaCaixa Narcís Serra i l'ex-director general de l'entitat Adolf Todó en el cas dels sobresous abonats el 2010 a l'antiga cúpula d'aquesta entitat bancària.

A mitjans de novembre, la Fiscalia va rebaixar de 4 a 3 anys la petició de presó per a tots dos, però el tribunal ha considerat que "no existeix comportament delictiu ni en els augments de sou ni en el procés que va portar a la seva aprovació".

El tribunal ha absolt també els altres 39 membres del consell d'administració que estaven acusats, entre els quals hi havia el president d'Enagás, Antoni Llardén, que llavors era vicepresident segon d'aquella caixa.

Narcís Serra, en una entrevista al programa 'Aquí amb Josep Cuní' de SER Catalunya ha explicat: "Estic molt content. M'esperava una sentencia favorable, però no tan rotunda. Ha quedat clar que durant tot el periode de crisi el president i els consellers de Catalunya Caixa ens vam congelar el sou i no va haver-hi cap actitud de mala gestió. Calia una sentència perquè quedés clar"

Serra ha apuntat que s'ha enfrontat "a dos judicis generats pel Minsiteri d'Economia i tots dos s'han generat pocs dies després que sortís el cas de les targetes black. L'opinió pública tendeix a creure que tots són iguals. Cal posar la lupa i veure que no tothom és igual. La justícia, encara que amb retard, acaba establint els fets"

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?