Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 02 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Más de 6,5 millones de estadounidenses pidieron el subsidio de paro la semana pasada

SEAT presentarà al Mobile el seu "vehicle per la mobilitat urbana"

Segons la companyia de Martorell, "marcarà la diferència en la seva estratègia de micromobilitat urbana"

SEAT presentarà al Mobile el seu "vehicle per la mobilitat urbana"

SEAT

El president de la companyia, Luca de Meo, serà l'encarregat de presentar el dilluns 25 de febrer, el primer dia del MWC el concept car desenvolupat com a plataforma de mobilitat.

En aquest sentit, la companyia ja ha donat els seus primers passos amb el llançament del SEAT exs Powered by SEGWAY, que es comercialitza des del passat mes de novembre i que seguirà tenint una presència destacada en l'espai de SEAT del congrés.

Luca de Meo afirma que "la mobilitat està canviant i amb ella el nostre paper com a fabricant i proveïdor de mobilitat. Hem de ser capaços de gestionar i oferir noves plataformes de mobilitat que seran les protagonistes a les ciutats del futur. SEAT està immers en diversos projectes en aquest sentit i MWC és un escenari perfecte per donar-los a conèixer al món ".

En el marc del projecte 5G Barcelona, que pretén impulsar la ciutat comtal com una de les capitals europees de referència en tecnologia 5G, SEAT i Telefónica posaran en marxa la prova pilot del '5G Connected Car'. Aquesta iniciativa permet la comunicació entre el vehicle, la infraestructura i la resta de cotxes, un primer pas per a una conducció cooperativa i autònoma.

A l'estand de SEAT es podran conèixer avenços dels projectes Bus On Demand, que busca millorar l'eficàcia del transport públic amb un servei adaptat a les demandes dels usuaris; i l'aposta pel ride-sharing, que permet connectar usuaris que utilitzen el vehicle habitualment per anar al seu lloc de treball, compartint el trajecte. Ambdues solucions entraran en una segona fase en 2019 i estaran disponibles a la ciutat de Barcelona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?