Sociedad

Les musicals de Ràdio Barcelona celebren amb els seus oients el dia de la Ràdio

pxhere.com

Barcelona

La ràdio és la nostra finestra al món. Hi ha qui s’aixeca i se’n va al llit amb la ràdio encesa. Locutors i oients ens fem companyia mútua, per això el millor regal que ens podem fer en aquest dia tan especial és l’oportunitat de veure’ns cara a cara. Per aquest motiu, avui Cadena Dial dóna el tret de sortida a les invitacions per assistir de públic a l’entrevista que faran a Bustamante amb motiu del seu nou disc, Héroes en tiempos de Guerra.

Si vols participar, penja una fotografia o un vídeo de la teva ràdio, on sempre escoltes Cadena Dial, al l’stories del teu Instagram etiquetant-los mitjançant l’ @CadenaDialCat . Compartiran la teva publicació i si ets dels primers, t’enduràs un parell d’invitacions.

L’acte serà dilluns 18 de febrer a les 17.00h a l’Estudi Toresky de Ràdio Barcelona.

Per altra banda, avui mateix ELS4O ompliran l’emissora d’oients amb ganes de gresca. El Nil Moliner serà l’encarregat de posar música a la festa, o el que és el mateix a LOS40Backstage, on tot aquell qui vulgui també podrà exercir de periodista i preguntar-li al cantant tot allò que se li passi pel cap.

Per acabar de commemorar aquest Dia de la ràdio i en homenatge al cantant de Sau, Carles Sabater, a qui perdíem ara fa 20 anys, ELS40 Classic han publicat una entrevista al Pep Sala i a l’ara cantant de Sau 30, Jonathan Argüelles, i recordaran les cançons més mítiques de la banda durant tot el dia d’avui.

 

Feliç Dia de la Ràdio.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00