Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 28 de Enero de 2020

Otras localidades

El Mobile genera 400 llocs de treball

Segons dades de la plataforma d'ocupació Infojobs

()

La plataforma d'ocupació Infojobs ja ha recollit més de 400 vacants de treball per cobrir els llocs creats al voltant a la pròxima edició del Mobile World Congress, que se celebrarà entre els dies 25 i 28 de febrer.

Entre les vacants publicades a Infojobs, hi ha les que estan directament relacionades amb el certamen, com feines de promotor, hoste, caixer, cambrer per a punts de restauració o personal tècnic, mentre que d'altres ofertes busquen reforçar les plantilles dels hotels de Barcelona i voltants.

En un comunicat, Infojobs ha precisat que el sector de l'hostaleria i la restauració és el que més ocupació ha generat, concentrant el 79% de les vacants publicades en aquest portal d'internet, seguit dels llocs per treballar en emmagatzematge (8%), en electricitat (5%) i en promoció i fires (2%).

També el 78% de les ofertes publicades demanen un bon domini de l'anglès, encara que també hi ha d'altres idiomes demandats com el xinès, el coreà i l'àrab, i en general, es requereixen coneixements en tecnologia mòbil.

El certamen mundial espera congregar més de 100.000 visitants procedents de 200 països i preveu un retorn econòmic de 473 milions d'euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?