Sociedad

La Generalitat endureix la moratòria de la Costa Brava

Multiplica per quatre els nombre de futurs habitatges afectats per la suspensió de llicències

En total, es paralitzen els projectes per construir més de 15.000 cases al litoral

Obres a la costa de Begur / SOS Costa Brava

Girona

La Generalitat endureix la moratòria a la Costa Brava i multiplica per quatre els nombre de futurs habitatges afectats per la suspensió de llicències. Es paralitzen els projectes per construir més de 15.000 cases al litoral.

Queden a l'aire un hotel a la cala d'Aigua-xelida, a Tamariu, o un camp de golf a Santa Cristina d'Aro. La segona tongada de la moratòria afectarà 840 hectàrees on es podrien construir més de 12.000 habitatges. S'afegeixen als 3.000 habitatges que van quedar en stand by el mes passat per la primera fase de la moratòria. Tots aquests projectes estan a l'espera que la Generalitat aprovi a finals d'any una nova normativa que haurà de decidir quins projectes segueixen igual, quins s'esborren del mapa i quins canvien. Ho explica el secretari d'Hàbitat Urbà Agustí Serra.

Agustí Serra: "En algun cas concret, podem arribar a la desclassificació"

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180380/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Malgrat l'enduriment a la moratòria, el govern està negociant amb els ajuntaments la lletra petita del text i admet que alguns dels projectes acabaran esquivant la suspensió.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00