Sociedad
POLÍTICA

Josep Poblet, recta final en la política

Pocs dies després que anunciés que plega de la política activa, Josep Poblet representa un dels últims líders al nostre territori que ha ostentat aquesta etiqueta de manera longeva i contundent. Amb ell repassem la seva trajectòria i els principals reptes que ha d'encarar el nostre territori.

Josep Poblet als estudis de Ràdio Reus Cadena SER / Jordi Cartañá

Quan arribi el moment m'apartaré del tot

34:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000059486/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Passa pels nostres estudis aquest polític històric del nostre territori i de Catalunya. Ha sigut alcalde de Vila-Seca des de l’any 1992 i 12 anys president de la Diputació de Tarragona. D’aquí que li hem preguntat sobre quina és la ‘fórmula Josep Poblet’ per perdurar tant en un gremi tant dur com és el de la política i revalidant majories absolutes de forma sostinguda.

Amb Poblet repassem la seva trajectòria política, de com va començar i també de quins moments li han resultat més durs. Port Aventura, Cas Innova, polítiques d’ocupació, la pèrdua de figures de lideratge al nostre territori, com hem d’afrontar el futur per assolir la anhelada àrea metropolitana del Camp de Tarragona... Són algunes de les paraules, o conceptes clau en una entrevista profusa i en la que Poblet no ha defugit respondre cap pregunta.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00