Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 11 de Agosto de 2020

Otras localidades

Participa a la 5a edició

T'expliquem com presentar-te als premis IdeaRàdio

Participa a la 5a edició

Cadena Ser

A partir d’avui ja pots inscriure’t  per començar a rebre tota la informació dels Premis IdeaRàdio 2019. Pots fer-ho encara que no tinguis clar el teu projecte o l’equip amb el qual participaràs. D’aquesta manera podrem compartir amb tu idees, consells i les novetats que vagin sorgint fins el dia del concurs.

Un cop t’hagis donat d’alta i configurat l’equip, tindràs fins dilluns 22 d’abril a les 22.00 h per enviar-nos la proposta, seguint les indicacions que compartirem amb tu un cop feta la inscripció.

Caldrà que ens enviïs l’explicació del projecte, l’escaleta del programa i la documentació acadèmica acreditativa. Recorda que et pots presentar sol o amb un grup de màxim 5 integrants. Però cal que com a mínim un dels membres del grup que estigui cursant estudis en una universitat o centre reglat, o que hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2016/2017 o 2017/2018).

Un equip de professionals de SER Catalunya estan, des d’avui, a la teva disposició per resoldre els teus dubtes. Pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu idearadio@prisaradio.com

El jurat farà una primera tria dels treballs presentats i si el teu és seleccionat, tu i el teu equip sereu convocats a l’Estudi Toresky Ràdio Barcelona el dissabte 4 de maig. Aquell dia disposareu de cinc minuts per defensar la vostra proposta davant del tribunal, amb total llibertat en el format de la presentació. Tots els finalistes rebreu informació detallada sobre la final.

Dilluns 6 de maig anunciarem els noms dels equips guanyadors de la cinquena edició dels Premis IdeaRàdio al programa “Aquí, amb Josep Cuní”, i convocats a la cerimònia d’entrega de premis, que celebrarem a l’estudi Toresky dijous 9 de maig.

Recorda:

1. Llegeix les bases legals

2. Inscriu-te el més aviat possible per rebre tota la informació detallada

3. El 22 d’abril de 2019 a les 22.00 h és la data límit per presentar la teva proposta

4. Dissabte 4 de maig celebrarem a Barcelona el concurs entre els treballs finalistes.

5. Dilluns 6 de maig anunciarem els equips guanyadors.

6. Dijous 9 de maig farem la cerimònia d’entrega de premis.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?