Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

148 estudiants competiran per les dotze beques-salari de la UdG

La Universitat de Girona ha estrenat aquest curs les primeres beques-salari per donar 600 euros al mes a estudiants amb pocs recursos

148 estudiants competiran per només dotze beques. La Universitat de Girona ha estrenat aquest curs les primeres beques-salari per donar 600 euros al mes a estudiants amb pocs recursos però s'hi han presentat dotze vegades més candidats que beques: 148 estudiants per només dotze beques. Els universitaris diuen que és una nova demostració per baixar els preus de les matrícules.

La Universitat de Girona pagarà un sou de 600 euros al mes a dotze estudiants amb pocs recursos i amb bon expedient. Són les beques-salari que volen servir per cobrir les despeses diàries com transport i allotjament. Tenen per objectiu evitar que estudiants amb bones notes es quedin fora de la universitat per manca de recursos, però inevitablement quedaran fora d'aquestes beques 130 universitaris. Són dades que preocupen al coordinador del Consell d'Estudiants, Isaac Coronas.

Optar a la beca-salari depèn en un 60% de la renda familiar i en un 40% de l'expedient acadèmic. La UdG vol arribar a becar 33 alumnes en els propers quatre anys, el rector va reconèixer que és poc pel volum d'alumnes de la universitat però que era un primer pas.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?