Sociedad

El pols de força comença al Bernabéu

El Girona comença al camp del Real Madrid un tram final en el que competirà amb Rayo, Villarreal, Celta i Valladolid -com a mínim- per esquivar el descens

Patrick Roberts podria ser la principal novetat a la convocatòria

Granell marcant de penal al Bernabéu a la Copa. / Imatge: LFP

Girona

No és el millor escenari però diumenge i al Bernabéu (12h, en directe per SER Catalunya) el Girona comença un tram final de calendari en el que haurà de competir amb Rayo Vallecano, Celta, Villarreal i Valladolid (de moment) per esquivar dues de les tres posicions de descens que sembla que ballen. Això sense perdre de vista que si el Huesca segueix en dinàmica tan positiva, els aragonesos també es poden afegir a la festa.

En condicions normals, el Girona hauria de tornar de Madrid fora del descens passi què passi contra els blancs perquè sembla difícil que l'Atlético encadeni una tercera jornada consecutiva sense guanyar (Rayo-Atlético, demà a les 16:15) però, en tot cas, el més important del partit de diumenge és que l'equip gironí ensenyi una millor versió que contra Eibar i Huesca.

Fins demà no coneixerem la llista definitiva de 18 escollits però la principal novetat podria ser Patrick Roberts, a qui aquesta setmana el club ja ensenyava en xarxes socials amb el polze enlaire. El britànic està fora de combat per una lesió muscular des de principis de desembre i l'objectiu és que estigui el millor possible contra la Real Sociedad el pròxim cap de setmana a Montilivi.

Juanpe, jugador del Girona

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180461/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Més difícil serà veure a la llista a Borja García i Muniesa. En principi no hi haurien de ser. Al Real Madrid, el central Varane sembla descartat per culpa de la grip i Llorente i Isco tampoc han entrenat avui. Els jugadors que prepara Solari han guanyat 9 dels últims 11 partits des que van caure contra la Real el dia de Reis. Als altres dos, un empat (contra el Barça) i una derrota amb coixí en la tornada de copa contra el Leganés.

Estarem pendents de...

Quan el Girona salti al Bernabéu ja coneixerà el resultat de dos dels seus rivals directes en la lluita per la permanència. Demà a les 13:00 hi ha un Celta-Levante (el Celta té els mateixos punts que el Girona però millor average) i a les 16:15 el Rayo-Atlético que pot enviar el Girona a la zona de descens si guanya el Rayo.

També juga dissabte un altre dels rivals directes, el Valladolid, que s'enfronta al Barça al Camp Nou (20:45). Diumenge a les 18:30 també estarem pendents del Villarreal-Sevilla. Els 'groguets', que son penúltims a 4 punts del Girona, fa 10 partits que no guanyen. Com el Girona.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00