Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 26 de Noviembre de 2020

Otras localidades

COMUNICACIÓ

Univers SER Tarragona-Ràdio Reus

El proper dia 27 de febrer Josep Cuní conversarà amb els alcaldes de Tarragona i Reus i amb diversos experts sobre el present i futur del territori.

Univers SER Tarragona-Ràdio Reus

Cadena SER

Quines són les fortaleses i debilitats de la segona àrea metropolitana de Catalunya? Aquesta és una de les moltes preguntes que volen respondre les jornades Univers SER Tarragona-Ràdio Reus.

Una reflexió sobre el futur del nostre territori en diferents àmbits com ara l’economia, la política, la sanitat o la mobilitat, entre molts d’altres. Amb la mirada oberta, l’objectiu és que esdevenir una àgora del diàleg territorial amb totes les claus per entendre i analitzar el moment actual.

Josep Cuní enceta el debat

La primera sessió serà el proper dimecres dia 27 de febrer al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili. Josep Cuní moderarà el diàleg entre els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i de Reus, Carles Pellicer.

A continuació hi haurà una taula rodona amb la participació de Francesc Xavier Grau, Secretari d'Universitats i impulsor de la Regió del Coneixement; Maria José Figueras, rectora de la URV; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona i Santiago Castellà, director de la càtedra Smart City.

El proper 14 de març hi haurà la segona edició de l'Univers a Reus. 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?