Sociedad

Un trampolí anomenat Bernabéu

El Girona remunta al Bernabéu i obté una victòria històrica que l'allunya del descens i el carrega de bones sensacions de cara als pròxims partits.

Stuani va igualar des del punt de penal el gol inicial de Casemiro i Portu va fer l'1-2. Són els mateixos jugadors que ja van ser decisius en la victòria de Montilivi de l'any passat.

Resum sonor Real Madrid 1 Girona 2

10:26

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180608/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Madrid

Vuit dies després de claudicar contra el cuer a casa, el Girona arribava al Bernabéu sabent que no cauria a la zona de descens encara que acabés golejat però conscient que era més fàcil sortir-ne amb bones sensacions que amb punts.

Àlex Granell, capità del Girona

00:24

Al final, una cosa i l'altra. L'equip que prepara Eusebio tancarà la jornada amb +4 sobre el descens i la moral pels núvols després de fer un altre d'aquells partits que recordarem.

Amb un canvi de dibuix -del 3-5-2 es va passar a un 4-1-4-1- i molta valentia, va saber sobreposar-se al gol inicial de Casemiro (25') i a alguns errors d'aquells que es paguen cars -Aleix va desaprofitar una ocasió immillorable abans de l'empat i Portu va estavellar una pilota al pal quan ja anaven 1-1- per doblegar els blancs, que van acabar jugant els últims 5 minuts amb un jugador menys per expulsió de Ramos.

Portu, jugador del Girona

00:12

Stuani, de penal comès per Sergio Ramos, va establir l'igualada als 65' enganyant Courtois i Portu va fer l'1-2 amb un cop de cap aprofitant un rebuig del porter local.

Tot i que quedaven minuts per davant, el Girona va saber contenir els atacs del Real Madrid i fins i tot hauria pogut ampliar el marge.