Sociedad
REFORMA EDUCATIVA

Un grup d'alumnes de batxillerat convoquen protestes contra el Permsea

Conviden els alumnes de tots els centres educatius del sistema andorrà a una vaga i una concentració el 12 de març

Escola andorrana de Santa Coloma. Un grup d'estudiants que han completat tots els cicles del Permesa han convocat una concentració el 12 de març contra l'aplicació de la reforma. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Un grup d'estudiants de l'escola andorrana convoca una vaga i una concentració el proper 12 de març per protestar contra els criteris d'avaluació del Permsea.

Es tracta de la primera generació d'alumnes que han estudiant sota el Pla estratègic per a la millora del sistema educatiu andorrà i que es mostra molt crítica amb els errors que hi ha.

Òscar Pichel és un estudiant que ha publicat una carta al Periòdic en la que manifesta que hi ha diverses qüestions que s'han anat moldejant sobre la marxa. Problemes com canvis de darrera hora, explicacions sobre com havien de respondre als exàmens que arriben a les evaluacions finals, barems de correcció que semblen ser poc precisos, són un resum de la situació que descriu.

Entre els punts que han causat més rebombori hi ha el sistema d'avaluació que, segons el seu parer deixa molts més dubtes que una escala numèrica. Critica que després de sis anys que van començar amb el Permsea no se'ls hagi demanat la seva opinió.

Per tot plegat han convocat una concentració de protesta el proper dimarts 12 de març davant del Govern a dos quarts d'onze del matí. La convocatòria es fa extensiva a totes les escoles andorranes i a més fa una crida que aquell dia no es vagi a l'escola.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00