Sociedad
SOCIETAT

La PAH alerta de l'augment d'estafes a l'hora de llogar un pis

A Tarragona han detectat casos de famílies que estan vivint, sense saber-ho, a immobles que en realitat estan embargats pel banc.

Protesta de la PAH. / ACN

Tarragona

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Tarragona alerta de l'augment d'estafes de lloguer de pisos que en realitat estan embargats pel banc. L'entitat assegura que s'ha disparat el nombre de casos de famílies que es troben, sense saber-ho, vivint a immobles que tenen una ordre d'embargament pendent. Segons en Juanma, portaveu, “se encuentran que la persona que les ha alquilado la vivienda tiene una orden de deshaucio, y les llegan avisos a su nombre sin saber nada antes”.

Un dels problemes és que no hi ha contractes, l'acord el fan de paraula i després es troben desamparats: “muchas veces la buena fe les hace confiar y no ponen nada por escrito”.

Un cas peculiar

A Campclar hi ha una família, la de la Hayat. que viu a un immoble que serà embargat pel banc i ho desconeixia malgrat tenir contracte i pagar regularment totes les quotes. En aquest cas l’estafa és molt gran, ja que està tot per escrit.

La plataforma atén actualment una vuitantena de casos tant d'hipoteca com de lloguer a tota la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00