Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 16 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Operació antidroga amb epicentre a la Mariola i ramificació al Centre Històric

Els Mossos han fet 5 entrades a domicilis i de moment hi ha 4 detinguts

Operació antidroga a Lleida, centrada al barri de la Mariola, amb ramificacions al Centre Històric. Tal i com hem avançat: s'han fet 5 entrades a domicilis, i hores d'ara hi ha 4 detinguts.

Epicentre en el barri de la Mariola, en els blocs Gaspar de Portolà i el carrer Camí de la Mariola, on s'ha fet 4 de les 5 entrades a domicilis, i, una més al Centre Històric, en un habitatge del carrer cavallers.

Els Mossos confirmen que a aquesta hora hi ha 4 persones detingudes. Encara s'ha de concretar la quantitat de droga intervinguda, estem parlant de marihuana principalment i també hi podria haver cocaïna. Operació antidroga que ha començat a quarts de 5 de la matinada, amb el desplegament d'un helicòpter i l'actuació del Grup Especial d'Intervenció dels Mossos (GEI) vinguts de Sabadell, que han esbotzat les portes dels pisos per assegurar els registres. A ara són els ARRO d'ordre públic, agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) i agents de seguretat ciutadana qui esta fent els escorcolls.

Segons hem avançat a Ràdio Lleida, es tracta d’una operació que culmina una investigació antidroga iniciada a mitjans de l'any passat.

(Anirem ampliant)

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?