Sociedad

Incompliments a l'aeroport de Girona

L'estat executa el 45% dels quatre projectes pressupostats a l'aeroport

ACN

Girona

El govern central no ha fet ni la meitat de les inversions previstes l'any passat a l'aeroport de Girona. Els quatre projectes pressupostats sumaven gairebé 11 milions d'euros però a finals d'any només s'havia executat el 45 per cent de les obres.

La partida més gran l'any passat eren els obres de les plataformes i carrils de rodatge, on s'havine pressupostat més de 9 milions d'euros, però que a la pràctica s'hi han invertit 4 milions, un 43 per cent de la feina prevista, segons les últimes dades disponibles. Són dades que ha facilitat el govern al diputat Jordi Xuclà, del PDeCAT, que lamenta la poca inversió i insisteix en la connexió de l'aeroport amb l'AVE.

Jordi Xuclà: "Demostra que encara hi ha una assignatura pendent"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000180732/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els incompliments afecten també partides pel manteniment i la seguretat... de fet, s'està a l'espera d'equips de raigs X que no arribaran fins aquest any. L'única partida complerta és una que fa referència a l'ediciència ambiental.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00