Directo

VÍDEO | La cantante María De la Flor presenta su EP 'Resalada' en 'Hoy por hoy'

Deportes

El 'Què t'hi jugues!' des de l'Open Arms

El 'Què t'hi jugues!' des de l'Open Arms

El 'Què t'hi jugues!' des de l'Open Arms

Barcelona

El 'Què t'hi jugues!' s'ha traslladat aquest dijous al port de Barcelona per pujar-se al vaixell Open Arms i fer un programa molt especial de la mà de Proactiva Open Arms. De la mà del seu fundador i director, Òscar Camps, hem conegut quina és la tasca d'aquesta ONG que ajuda els refugiats i els motius pels quals el vaixell està retingut pel govern espanyol en aigües barceloneses.

Proactiva Open Arms ha rebut durant aquests anys l'ajuda d'esportistes i clubs que han volgut significar-se amb la seva causa. És per això que ens han acompanyat el vicepresident del FC Barcelona i de la seva Fundació, Jordi Cardoner; el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino; el jugador dels Toronto Raptors, Marc Gasol, qui va compartir amb Camps una expedició al Mediterrani el passat estiu; i el periodista Marcos López, un dels impulsors del llibre Relats Solidaris que aquest any ha recaptat 47.575 euros per Open Arms. 

En aquesta edició del 'Què t'hi jugues!', també ens hem tingut l'oportunitat de conèixer quatre joves refugiats: el Bamba i l'Adama, de Senegal; el Kake, de Guinea; i el Karim, de Mali. Tots quatre, gràcies a la Fundació de la UFEC, BarcelonActua i la UE Sant Andreu, han trobat en l'esport i el futbol una via d'integració social.

Què t'hi jugues! (21/02/2019)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cat_quet_hijugues_20190221_200000_210000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00