Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Gabby Williams rellevarà Shay Murphy

  • És una jugadora nordamericana de 22 anys amb passaport francès que jugava al disolt Dike Napoili italià
  • És millor defensora i rebotejadora que Murphy però no té el seu llançament de llarga distància
  • Totes dues jugadores podran actuar a la Copa de la Reina

Gabby Williams a punt de llançar a cistella. /

L'Uni Girona s'ha mogut ràpid. Encara no 72 hores després de conèixer-se la marxa de Shay Murphy per motius personals després de la copa, el club ha anunciat el seu relleu.

Es tracta de la jugadora nordamericana amb passaport francès, Gabby Williams (22 anys i 1'8), una aler pivot que ve de l'extingit Dike Napoli italià, un club de Serie A que va fer fallida el mes de gener.

Pere Puig, director esportiu de l'Uni Girona / Perfil de Gabby Williams

Després de 4 anys a la Universitat de Connecticut, on va ser premiada com a millor defensora de la competició, va ser draftejada pels Chicago Sparks (WNBA) i en la seva primera experiència a Europa ha anotat 16'3 punts i ha capturat 8'6 rebots de mitjana en els 14 partits disputats.

El director esportiu de l'UniGirona, Pere Puig, diu que tot i que té menys llançament exterior que Murphy, "té un tir des de 3-4 metres correcte" i, sobretot, "amb una capacitat física que farà que l'Uni tingui més consistència defensiva i més rebot".

Arriba dilluns i, com ha confirmat Puig, a la Copa conviurà amb Murphy, que encara estarà a les ordres del tècnic Èric Surís.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?